Το τμήμα στίβου του ΓΣ Γλυφάδας διοργάνωσε την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 στο 6ο Δημοτικό Στάδιο Γλυφάδας, ημερίδα στίβου μικρών ηλικιών, στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 850 παιδιά μεταξύ των οποίων:

Αθλητές Στίβου των Special Olympics (ΑμεΑ) – Αθλητές/τριες των ακαδημιών των Γ. Σ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ, Γ. Σ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ, Α.Γ.Σ. ΑΙΟΛΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, Α.Ο. ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ, Γ.Σ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ, Γ.Ν.Ο. ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, Α.Ο. ΜΕΓΑΡΩΝ, Γ.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ 90 ΑΙΓΑΛΕΩ, ΟΦΚΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, Α.Ο. ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ/ΝΙΚΑΙΑΣ, Α.Ο.Ν.ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, Α.Γ.Σ. ΑΙΟΛΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γιώργος Παπανικολάου, ο πρώην Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Κώστας Κόκκορης, οι αντιδήμαρχοι Αιμίλιος Βουγιουκλάκης και Δημήτρης Αγγελάτος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Δημήτρης Νιτσιόπουλος, Αναστασία Πατεράκη, Δημήτρης Μητρόπουλος, Δημήτρης Βίγλας, Μαίρη Παπάζογλου, Στάθης Γεωργούλας, οι χορηγοί του Συλλόγου και της διοργάνωσης κ.κ. Χαράλαμπος Αλεξανδρής, Κων/νος Γιαννόπουλος, Στέλιος Αθανασίου (Εστιατόρια VIΝCENZO), Χριστόφορος Κυφίδης, Γιώργος Ντούτσουλης, το Αθηναϊκό Κέντρο Νεφρού με την Λαμπρινή Πολυγένη και τον Άρη Χαραλαμπάκη που εκπροσώπησαν την κα Ντολαπτσή Θεοτόκη (Τιτή) και κάλυψαν ιατρικά την ημερίδα με ασθενοφόρο και διασώστες, ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του ΓΣ Γλυφάδας και πλήθος γονέων και Γλυφαδιωτών.

Σε όλους τους νεαρούς αθλητές απονεμήθηκαν μετάλλια και διπλώματα και για μια ακόμη χρονιά, η διοργάνωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Το μεγαλύτερο μέρος των αγώνων βιντεοσκοπήθηκε από το sportshero.gr και μπορείτε να δείτε όλα τα στιγμιότυπα σε 4 HD (1080p) βίντεο στο κανάλι του sportshero στο you tube.